Naše vsebine

Na hitro

Celjsko literarno društvo vam nudi:

  • Pomoč pri izdaji knjige
  • Možnost predstavitve vaših del
  • Delavnice
  • Objave v revijah
  • Sodelovanje na domačih in tujih literarnih prireditvah

.. in najpomembnejše:

  • Vedno odlično družbo.
  • Podporo ....

Varovanje zasebnosti in avtorske pravice

Spletna stran je namenjena zabavi, izobraževanju in burjenju zdrave domišljije.

Celjsko literarno društvo ne trguje z vašimi osebnimi podatki

Spletna stran ne uporablja nobenih mehanizmov za pridobivanje vaših osebnih podatkov, saj na vašem računalniku ne pušča piškotkov in podobnih programskih dodatkov. Vsaka komunikacija poteka preko e-maila, zato na tej strani ne morete pisati komentarjev ali kako drugače neposredno vplivati na njeno vsebino.

Na voljo je Facebook stran, kjer lahko komentirate in pišete mnenja.

Vse podatke, ki jih boste zaupali preko e-pošte, FB sporočil in drugih kanalov, so varno shranjeni in nikoli ne bodo predmet spletnega ali drugega marketinga.

Celjsko literarno društvo ravna z vašimi osebnimi podatki še strožje, kot to zahteva zakonodaja, saj je vaša zasebnost največja dragocenost.

Zatorej ste lahko brez skrbi, da bi vas zaradi morebitnega zaupanja vaših podatkov zasuli tretji ponudniki različnih vsebin ali izdelkov.

Za naročilo knjig zadostujejo vaš naslov bivanja in e-mail.

V primeru, da želite biti obveščeni o mojih knjižnih novostih, se  naročite in vaš mail bo uporabnljen zgolj za ta namen, nikakor pa ne bo (zlo)rabljen za karkoli drugega ali, bog ne daj, kam (pro)dan.

Vsa komunikacija, kot smo že omenili, poteka preko e-maila, na tej strani ne morete ničesar neposredno kupiti ali plačati, torej je strah glede varnosti vaših plačilnih in kreditinih kartic popolnoma odveč. E-knjige lahko kupite preko knjigarniških platform, a tiskane knjige lahko naročite po pošti in plačate po povzetju.

Avtorske pravice na tej spletni strani

Vse vsebine, objavljene na tej strani, so last članic in članov Celjskega literarnega društva.

V primeru objave dela, ki ni last članic in članov CLD, je to posebej navedeno, z vsemi podatki o avtorskih pravicah.

Vsebine lahko brezplačno uporabite za osebno zabavo in izobraževanje. V primeru, da bi želeli celoto ali del uporabiti v akademske namene, vam to z veseljem avtoriziramo, seveda mora biti uporaba v skladu z akademskimi standardi.

Vabljeni ste, da tudi vi ustvarjate vsebine na osnovi mojih literarnih svetov. Na teh straneh je ogromno možnih iztočnic, zato le pogumno.

Vaša literarna ali likovna dela bomo rade volje objavili, za kvalitetnejše izdelke se lahko dogovorimo tudi za primerno objavo, kjer boste deležni ustreznega honorarja. Svoje delo lahko prosto objavljate, saj obdržite vse avtorske pravice, vendar ste dolžni navesti vir - torej Bojan literarni svet in avtorstvo le tega.

Imate vprašanja glede varovanja zasebnosti in avtorskih pravic?