Aktualno

Sodelujoči

Društvo

Revije

Nuša Ilovar

Sveža novica:

Zadnja pesniške zbirka Robovi življenja je bila izbrana za Mentorjevo samozaložniško knjigo leta v kategoriji poezija (organizator: JSKD).

O sebi

Rodila sem se v Ljubljani. Živim v Žalcu.

Pišem že od osnovne šole naprej. Zadnjih enaindvajset let bolj intenzivno.

Od leta 2002  sem včlanjena v celjsko literarno društvo in sem med ustanovnimi člani revije Vpogled, ki izhaja v Žalcu ter članica Glasbeno-literarnega društva Aletheia v Žalcu in literarnega društva Gnezdo v Slovenskih Konjicah.

Leta 2005 sem za bogato ustvarjalnost na književnem področju prejela Savinovo priznanje, ki ga podeljuje Občina Žalec za ugledne dosežke na področju kulture.

Leta 2008 sem od Andragoškega centra Slovenije kot posameznica dobila priznanje za izjemne učne uspehe in bogatitev lastnega znanja.

V finalu Pesniškega turnirja 2014 sem s pesmijo Vesela pesem po izboru občinstva uspela priti med prve tri.

Pesniška zbirka VIHRAVO RAVNOVESJE je bila po izboru JSKD RS izbrana med šest najboljših samozaložniških knjig z letnico 2015.

Objavljam v književnih revijah, kot so:

Vpogled, Vsesledje, Apokalipsa, Mentor Srp, Hotenja ter zbornikih Z besedami, Rožnata dlan in Garavi sokak – Inđija, Arsenik fanzin - Bavanište ter v spletni literarni reviji Locutio ter pesniških portalih Lirik.si Pesem.si in Literarni val.

Moje izdaje:

Drugi projekti:

Kontakt

Pišite mi in e-golob mi bo prinesel vaše pismo:

Dražilnik nagrajene knjige Robovi življenja